تاکید چندباره صدراعظم آلمان: تا زمان توقف جنگ دخالتی در خاورمیانه نداریم

  • کد خبر: ۴۰۰۹۳۷
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۱
تاکید چندباره صدراعظم آلمان: تا زمان توقف جنگ دخالتی در خاورمیانه نداریم
صدراعظم آلمان در اظهاراتی با اشاره به تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: تا زمان توقف جن در خاورمیانه دخالت نمی‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، فریدریش مرتس در حاشیه نشست اتحادیه اروپا در بروکسل، با بیان اینکه نقش آلمان مشروط به توقف درگیری‌ها است، تأکید کرد: ما تنها زمانی می‌توانیم و خواهیم توانست وارد عمل شویم که صدای سلاح‌ها خاموش شده باشد.

مرتس پیشتر نیز خواهان پایان فوری درگیری‌های نظامی در خاورمیانه شده و اعلام کرده بود که برلین هنوز سوالات زیادی درباره جنگ علیه ایران دارد.

مرتس با بیان اینکه در مورد این حمله با آلمان «مشورت نشده بود» تصریح کرد: اگر با آلمان مشورت می‌شد، توصیه می‌کردیم که چنین مسیری در پیش گرفته نشود.

وی گفت: ما اعلام کرده‌ایم که این جنگ هر چقدر طول بکشد، در آن شرکت نخواهیم کرد.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.